1.Τρόποι παραγγελίας.
1.1. Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.luxurysofa.com.gr
1.2. Τηλεφωνικά καθημερινά από 10.00-21.00 και Σάββατο 10.00-17.00.
1.3. Με e-mail στο info@luxurysofa.com.gr ή στην φόρμα επικοινωνίας εδώ.
1.4. Με επίσκεψη στo κατάστημα μας.

Αποδοχή παραγγελιών και ασφάλεια.
Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία τηλεφωνικώς ή γραπτώς την εκλαμβάνουμε ως προσφορά για να αγοράσετε. Εάν δεχτούμε την παραγγελία, σας στέλνουμε e-mail ή ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με αριθμό παραγγελίας.
Επιβεβαιωμένες παραγγελίες σημαίνουν και πλήρης αποδοχή των όρων χρήσης.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να δεχτούμε την παραγγελία σας εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή μήνυμα το γρηγορότερο δυνατό που μπορούμε.
Όταν δεχτείτε το e-mail ή το μήνυμα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας θα έχετε την ευκαιρία να τσεκάρετε και να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος.
Προκειμένου να αποφασίσουμε για το αν δεχτούμε την παραγγελία σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε ή που ήδη κρατάμε για εσάς για την επιβεβαίωση της ταυτότητας σας, προκειμένου να αποτρέψουμε κακοπροαίρετες συναλλαγές.

Προκαταβολές.

Για την αποδοχή παραγγελιών απαιτείται προκαταβολή ύψους 50% επί του συνόλου της αξίας της παραγγελίας. Η εταιρία διατηρεί την δυνατότητα να μην προχωρήσει στην εκτέλεση της παραγγελίας (προώθηση στους παραγωγούς εξωτερικού κ.λ.π.) σε περίπτωση που δεν καταβληθεί μέρος της προκαταβολής όπως αυτή ορίζεται ως άνω.

2.Τρόποι πληρωμής 
Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό, εξοφλείτε την οφειλή σας μόνο όταν γίνει επιβεβαίωση διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε επιλέξει αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, με τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
Μετρητά στην έδρα μας  ΛΕΩΦ.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 158  ΧΑΛΚΙΔΑ

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλογής σας από την κάτωθι λίστα :

Εθνική Τράπεζα: GR14 0110 4880 0000 4880 0999 889

Δικαιούχος : LUXURY SOFA M.IKE

Τράπεζα Πειραιώς: GR21 0172 1530 0051 5309 9939 817

Δικαιούχος : LUXURY SOFA M.IKE

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο  2221 181 281 η 690 8279 570  ή μέσω email για να επιβεβαιώσουμε το αποδεικτικό κατάθεσης.

OI ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α

3.Πολιτική προσφορών
Η πολιτική της εταιρείας έχει ως στόχο τόσο οι ήδη πελάτες αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές της να είναι πάντα ευχαριστημένοι , γι’ αυτό το λόγο τους παρέχει τη δυνατότητα να αγοράζουν έξυπνα τα έπιπλά τους χάρη στα είδη που αποφασίζει να βρίσκονται σε προσφορά. Οι μεγάλες προσφορές κοινοποιούνται κάθε μέρα από τον ηλεκτρονικό μας ισότοπο αλλά και τη σελίδα μας στο facebook

4.Μεταφορές
Η παραγγελία σας αποστέλλεται από την εταιρία LUXURY SOFA  με ίδια μέσα ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.
Η μεταφορά των επίπλων γίνεται με χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη. Ειδικά για τον νομό Αττικής και Ευβοίας  η χρέωση παραθέτεται αναλυτικότερα παρακάτω.
Η παράδοση πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού και δύναται να γίνει μεταφορά στον όροφο που διαμένει ο πελάτης με επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους από το ισόγειο μέχρι τον όροφο, η ευθύνη βαραίνει τον αγοραστή, καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει.
Για παραδόσεις προϊόντων εκτός λεκανοπεδίου Αττικής και Ευβοίας , η δρομολόγηση της μεταφοράς πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος έξι (6) εργασίμων ημερών. Η έναρξη της ανωτέρω προθεσμίας δρομολόγησης παράδοσης προϊόντος λογίζεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας.
Στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε κεντρικό πρακτορείο κάθε πόλης.
Τα μεταφορικά έξοδα για περιοχές εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής και Ευβοίας  καλύπτονται από την εταιρία LUXURY SOFAS  ανεξαρτήτως ποσού μέχρι το κεντρικό πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας στην αντίστοιχη πόλη.
Ειδικά για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, το κόστος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώνουμε για τυχόν επιβαρύνσεις στα έξοδα.
Ο χρόνος παράδοσης μετά την εξόφληση των προϊόντων ανέρχεται από 3 εως 5  εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και Εύβοιας  και 10 εργάσιμες ημέρες για Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα (για ετοιμοπαράδοτα έπιπλα). Η έναρξη της ανωτέρω προθεσμίας παράδοσης προϊόντος λογίζεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας.
Τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα παράδοσης των παραγγελιών αφορούν αποκλειστικά τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να γίνει μεταφορά του προϊόντος-εμπορεύματος από μεταφορέα επιλογής του και όχι από την μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε, τόπος παράδοσης του προϊόντος προς τον καταναλωτή θεωρείται η κεντρική αποθήκη της εταιρείας μας ΛΕΩΦ.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 158  ΧΑΛΚΙΔΑ
Ο κίνδυνος από την πώληση στην περίπτωση αυτή μεταβαίνει στον αγοραστή κατά το χρόνο παράδοσης των πωληθέντων εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στον μεταφορέα.

Η παράδοση ειδικών παραγγελιών θα γίνεται εντός  (15) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα καθυστέρησης λόγω υπαιτιότητας τρίτων (πχ προμηθευτών) χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και αργιών.
Ανωτέρα Βία
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες ακτοπλοϊκών ή μεταφορικών εταιριών κ.λπ.) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ενημερωθείτε για τον ακριβή λόγο καθυστέρησης της παράδοσης και να επιλέξετε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κόστος μεταφορικών εντός Αττικής και Εύβοιας  ανά είδος:
1.ΚΡΕΒΑΤΙ 20 €
2.ΣΤΡΩΜΑ 20 €
3.ΣΑΛΟΝΙΑ Π 60 €
4.ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΑ 50 €
5.ΣΑΛΟΝΙΑ ΓΩΝΙΑ ΜΙΚΡΑ 40 €
6.ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ 15 €
7.3/ΘΕΣΙΟΣ 25 €
8.2/ΘΕΣΙΟΣ 20 €

Κόστος μεταφορικών Ηπειρωτική Ελλάδα:

15% από την τελική αξία των προϊόντων

Κόστος μεταφορικών Νησιωτική Ελλάδα:

17% από την τελική αξία των προϊόντων
5.Μετάθεση Κινδύνου και Κυριότητα των Προϊόντων
Η ευθύνη για τυχόν ζημιές των προϊόντων κατά την μεταφορά μετατίθεται στον καταναλωτή, από τη στιγμή που εκείνος αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.
Η ευθύνη για τυχόν ζημιές των προϊόντων μετατίθεται στον καταναλωτή επίσης από την στιγμή που μεταφορική εταιρεία της επιλογής του παραλάβει τα προϊόντα από την κεντρική αποθήκη της εταιρείας μας.
Η κυριότητα των προϊόντων περνάει στον καταναλωτή είτε με την ολοσχερή είσπραξη από την εταιρία LUXURY SOFA  όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, είτε με την παράδοση τους αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.