ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

1.Η ιστοσελίδα www.luxurysofa.com.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης και πώλησης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας LUXURY SOFA M.IKE  με έδρα Λεωφ .Γ. Παπανδρέου 158 Χαλκίδα ΤΚ  34100  και Α.Φ.Μ 801361456  Δ.Ο.Υ : Χαλκίδας
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του luxury sofa, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.luxurysofa.com.gr
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.luxurysofa.com.gr  συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Σκοπός της παραπάνω ιστοσελίδας  είναι η άμεση και προσεκτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η γρήγορη και ακριβής ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου για τα προϊόντα μας καθώς και η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών.

2.Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η εταιρεία LUXURY SOFA δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.luxury-sofa., τόσο όσον αφορά στα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που διέφυγαν της προσοχής της ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3.Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία LUXURY SOFA  δε φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους πελάτες / χρηστές για ζημιές που πιθανόν θα προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης, επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.luxurysofa.com.gr  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους και την επιστροφή των χρημάτων εφόσον έχει γίνει πληρωμή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.luxurysofa.com.gr   δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Το www.luxurysofa.com.gr  καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χωρίς παρ’ όλα αυτά να μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ή/και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@luxurysofa.com.gr.  ή στα τηλέφωνα της εταιρείας

4.Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.luxurysofa.com.gr.  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα του luxury sofa  για:
Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο ή άσεμνο και αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.
Βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
Παραβίαση οποιαδήποτε ευρεσιτεχνίας, εμπορικού σήματος, εμπορικού μυστικού, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχουν ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
Ηθελημένη ή αθέλητα παραβίαση της ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και των διατάξεων αυτής.
Να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

5.Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.luxurysofa.com.gr  και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας καθώς και τη διαθεσιμότητά τους, ίσως σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.luxury-sofa.com , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο)Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.Όλα τα έγγραφα καθώς και τα ηλεκτρονικά στοιχεία που θα ανταλλαχθούν με τους πελάτες μας θα διατηρούνται από την Εταιρεία και ο πελάτης θα έχει πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμεί. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων..

6. Εξυπηρέτηση πελατών

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και τη γρήγορη αντιμετώπιση των προβλημάτων με στόχο την αποφυγή των παραπόνων. Για οποιαδήποτε επίλυση προβλημάτων ή τυχόν παραπόνων μπορείτε να καλείτε καθημερινά εκτός Σαββάτου 9:00 με 21:00 στα τηλέφωνα της Εταιρείας.

7. Εγγύηση

Η εταιρεία μας εγγυάται την καλή λειτουργία των επίπλων για 10 χρόνια  από την παραλαβή τους.  Περαιτέρω, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για ελαττώματα που θα παρουσιαστούν και θα οφείλονται στην κακή χρήση ή συντήρηση από τον πελάτη. Κατά την περίπτωση που παρουσιαστούν ελαττώματα τότε η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη εντός 15 εργάσιμων ημερών να προβεί σε επισκευή του βλαβέντος μέρους/τμήματος .

Σημειώνεται ότι τα νέα συμπληρωματικά κομμάτια αντικαταστάσεως ενδέχεται να έχουν μικρές τονικές διαφορές με τα υπάρχοντα ιδίως όταν οι αλλαγές αφορούν έπιπλα με ύφασμα ή λούστρο ( λόγω βαφής ή χρήσης).

Για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει ο πελάτης να προβαίνει στις εξής ενέργειες: α) Να τηρεί τους όρους και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, β) Μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων και εντός 48  ωρών να διαπιστώνει την καλή ή μη κατάσταση των εμπορευμάτων που παρέλαβε και σε αρνητική περίπτωση να καλεί ΑΜΕΣΩΣ την εταιρεία. γ) Κατά την περίπτωση που εντός της διετίας παρουσιαστούν πραγματικά ελαττώματα τότε ο πελάτης θα πρέπει να ειδοποιεί την εταιρεία γραπτώς .Εν συνεχεία η εταιρεία θα προβαίνει σε έλεγχο και αφού διαπιστώσει το ελάττωμα θα προβαίνει ανάλογα είτε σε επισκευή είτε σε αντικατάσταση, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η εταιρία LUXURY SOFA  είναι υπεύθυνη για την παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το πεζοδρόμιο, στη διεύθυνση που μας υποδεικνύει ο πελάτης ή μέχρι το πρακτορείο, εφόσον τα εμπορεύματα αποστέλλονται εκτός Αττικής η νομού Ευβοίας  .

Η εταιρία LUXURY SOFA δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχών φθορές που μπορεί να προκληθούν, κατά το ανέβασμα των προϊόντων σε όροφο ή την μεταφορά εντός της οικίας/κτιρίου του πελάτη. Την αποκλειστική ευθύνη για την μεταφορά των εμπορευμάτων εντός του κτιρίου, σε όροφο ή ισόγειο, και για φθορές που τυχών προκληθούν στην κινητή και ακίνητη περιουσία του, φέρει ο πελάτης.

από εμάς, όπως και κατά τη συναρμολόγηση των επίπλων. Τυχόν ζημίες που θα προκύψουν σε αντικείμενα στο χώρο που Ο πελάτης υποχρεούται να έχει προετοιμάσει και να είναι ελεύθερος ο χώρος όπου θα τοποθετηθούν τα έπιπλα δεν έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, καθαρά υπεύθυνος είναι ο πελάτης

8 .Μεταφορές

Η μεταφορά των επίπλων γίνεται με χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη. Για το νομό Αττικής και νομού Ευβοίας  η παράδοση πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού και δύναται να υπάρχει χρέωση μεταφοράς στον όροφο που διαμένει ο πελάτης.

Στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε κεντρικό πρακτορείο κάθε πόλης .

Ο χρόνος παράδοσης μετά την εξόφληση των προϊόντων ανέρχεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και Εύβοιας,  και 10 εργασίμων ημερών για Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα ( για ετοιμοπαράδοτα έπιπλα).

Μετά την παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά.